TO TOP

Terms & Conditions & Privacy

  •  No warranty on Tines, Reeds and Strings as the life span of these parts is dependent on the state of the instruments they are installed in. More importantly, the life span of these parts is also dependent on the musician's playing style.
  • No warranty on used parts.
  •  Any lost shipments without a tracking number cannot be compensated for. Ask for insured shipment.
  •  The results of our repair and restoration of your instrument can be checked in our workshop upon collection up of the instrument.
  •  No warranty after reclamation of the instrument, as it might be damaged by transport and/or careless treatment. If you encounter any problems with your instrument within 8 days after a repair / restoration, you can return it to our workshop, where we will solve the problem free of charge, These repairs will be carried out in consultation with the client.
  •  When shipping pianos by order of a client, we cannot be held responsible for any damages due to transport. We can insure the shipment on request.
  •  Repairs on site, before concerts or important gigs, will be expertly executed with the utmost care. However, if anything goes wrong during the show, we cannot be held responsible in any way. There are unforeseen circumstances which can cause the instrument to malfunction - after all, it is usually more than 30 years old.
  •  When left with us for repair / overhaul, your piano is insured against the effects of theft and fire. If your instrument is lost due to theft or fire, compensation (as in: sum of money) up to the value of the instrument will be paid by the insurance company. You will not receive a replacement piano.
  •  We will always strive to finish our repairs / restoration of your piano on the agreed date. If we cannot finish the job before the agreed date due to illness or other circumstances we cannot be held responsible for any damages following the delay.
  •  All the costs of a restoration / overhaul will be determined and agreed beforehand. If the costs appear to exceed the sum agreed on beforehand, we will contact the client in the course of the restoration.
  •  All orders are to be paid in advance.
  •  Your order will usually be shipped within 48 hours after receiving your payment.
  •  We cannot be held responsible for any delays in deliveries. We only can be held responsible for the work we have done and charged.
  •  We are able to ship your order by express delivery / by courier service, for which we will have to charge extra.
  •  We decide which courier will be used to deliver your order.
  •  All pictures on the website are for indication purpose only, your product may be sligthly different.
  •  We only can be held accountable for the sum we charge you.

  •  We are not responsible for any duties taxes or import charges associated with packages exported outside the EU. It is the responsibility of the customer to pay these taxes. Every country is different in their level of import taxation.  We declare only the insured value of the item.

  •  We are not able to store keyboards for customers as space is limited.  We will store your piano for 4 weeks maximum after work is complete. After 4 weeks there will be a charge of € 25 per week.
  • We triple check our work before shipping back to the customer to ensure our confidence in a job done to the highest possible standard. If you find anything unsatisfactory about our work it is up to you to ship the instrument/part back to us. We are not responsible for shipping costs. If we accept liability for any problems we repair the instrument at no extra cost.
  • All bougth parts can be returned within 14 days from the date of sale, we charge 15% relisting fees, and we don't refund your shipping cost.
  • Electric Piano Service, VAT NL 818603938B01 - KvK 37111923

Privacy Policy van Electric Piano Service VOF

 Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Electric Piano Service VOF acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.  Dat betekent onder andere dat:

·         wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

·         wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

·         wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

·         wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

·         wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Electronic Piano Service VOF is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 03-07-2018 00:00:00.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

·         NAW gegevens

·         Telefoonnummer

·         Factuuradres

·         Emailadres

·         Betalingsgegevens

 

 

 

Registreren
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal
Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.
 

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

Via email 

via social media

Contactformulier en nieuwsbrief
Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

.Verstrekking aan derden
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Bijvoorbeeld Post NL, Fedex.

Cookies
Op onze website wordt  geen gebruik gemaakt van cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

·         Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal 10 jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Autoriteit

Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Electric Piano Service VOF

Witte Paal 123

1742NX Schagen

Email: service@ep-service.nl