TO TOP

Terms & Conditions & Privacy

We are not responsible for any duties taxes or import charges associated with packages exported outside the EU. It is the responsibility of the customer to pay these taxes. Every country is different in their level of import taxation. We declare only the insured value of the item.

  • We are not able to store keyboards for customersas space is limited. We will store your piano for 4 weeksmaximum after work is complete. After 4 weeks there will be a charge of € 25 per week.
  • We triple check our work before shipping back to the customer to ensure our confidence in a job done to the highest possible standard. If you find anything unsatisfactory about our work it is up to you to ship the instrument/part back to us. We are not responsible for shipping costs. If we accept liability for any problems we repair the instrument at no extra cost.
  • All bougth parts can be returned within 8 daysfrom the date of sale, we charge 25% relisting fees, and we don't refund your shipping cost, see below for details.
  • Electric Piano Service, VAT NL 818603938B01 - KvK 37111923

Return policy details:
Returning an item with Ep-Service is an easy process on merchandise ordered within the past 8 days. The customer will be credited only the cost of the product and not for the initial or return shipping costs unless a mistake was made on Ep-Service's part. Please read our return process below.

  • All returns must be made in writing within 7 days of purchase date; no exceptions.
  • To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must also be in the original packaging.
  • Any return damaged in shipping due to poor packing, will not be eligible for any refund monies.
  • All returns must be returned with delivery tracking confirmation; otherwise we are not responsible for your claim refund.
  • No returns will be accepted or processed without our approval. All returns are subject to a 10-25% restocking fee.
  • Only regular priced items may be refunded, unfortunately sale items cannot be refunded.
  • To complete your return, we require a receipt or proof of purchase.
  • Shippingcost will not be refunded, only the item price.

Returns on custom orders:

  • We do not allow returns on anything custom ordered. This includes pianos, custom colored lids, custom length Wurlitzer sustain pedals, custom electronic pieces, or anything in nature that has to be made to order. There are no returns and no exceptions.
  • Returns on repairs:
  • When repairing your instrument, we take every precaution to do it correctly the first time. We triple check our work before shipping back to the customer to insure our confidence of a job done right.  If you find anything unsatisfactory about our work, it is up to you to ship it back to us.  We are not responsible for shipping costs.  If we find, we were in error, we will cover shipping costs back to you.
  • Vintage Vibe Pianos and Custom Piano Returns: 
  • Unfortunately due to cost we are unable to accept returns on Vintage Vibe electric pianos or Vintage Vibe custom pianos. Instead, we will rectify any situation with piano and honor the one year warranty.
  • If for some reason there are extenuating circumstances and we decide to offer refund,  25% of original cost as well as all shipping and handling with be withheld.You have 72 hours to cancel your order once deposit or purchase price is paid.

Privacy Policy van Electric Piano Service VOF

  • Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Electric Piano Service VOF acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
  • Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.  Dat betekent onder andere dat:
  • Wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • Wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • Wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
  • Electronic Piano Service VOF is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
  • Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 03-07-2018 00:00:00.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens

Registreren
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal
Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • Via email
  • via social media

Contactformulier en nieuwsbrief
Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Verstrekking aan derden
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Bijvoorbeeld Post NL, Fedex.

Cookies
Op onze website wordt geen gebruik gemaakt van cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal 10 jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Electric Piano Service VOF
Witte Paal 123
1742NX Schagen
Email: service@ep-service.nl